Wij van Siervol zjin altijd opzoek naar de leukste, mooiste, grappigste sieraden.
Zo kwamen wij op een dag ook de juwelen van het Belgische Crazyclage tegen.

CrazyClage is een eigenzinnig juweelontwerp atelier waar het gebruik van recycllagematerialen centraal staat.
Ze spelen verder met de eindeloze combinatie mogelijkheden tussen recycelmaterialen, edelmetalen, (half)edelstenen en organische materialen.

Klinkt dit tegenstrijdig voor je?

Juist het contrast hiervan zorgt voor een liefdesspel van oude en nieuwe materialen. Gewaagd zijn deze sieraden dan ook zeker te noemen.
Speciaal voor Siervol worden de ringen gemaakt in de door ons zo geliefde ring maten. Maat 19, 20, 21, 22 en 23.
Heb je een andere ringmaat? Geen probleem, neem contact met ons op en wij zorgen dat ook jij met zo'n mooi sieraad kan pronken!
( Wij hebben zelfs een ring van CrazyClage in de collectie die verstelbaar is. Verstelbaar, maar anders dan anders, geen pijn tijdens het dragen, maar bovenop je vinger is de maat aanpasbaar. )
Kort samengevat, CrazyClage staat voor origineel recyclagedesign waar speels en milieubewist wordt gecreeerd met oof voor kwaliteit en duurzaamheid.

Hopelijk ben jij net zo enthousiast als wij!
 

 • Sentiment
  Sentiment

  De naam sentiment is met zorg uitgekozen...Want, wie heeft er vroeger niet met knikkers gespeeld en met een volle knikkerzak rondgelopen?
  Deze geweldige zilveren ring met als pronkstuk een 'beukennootje' in de glazen knikker.…

  € 39,95
 • Choco
  Choco

  Zilveren ring met dop van de enige echte chocomelk. Een subtiele blikvanger aan je hand die mooi is door het perfecte kleur gebruik. Origineler krijg je ze niet.

  € 42,95
 • Kriek
  Kriek

  Geweldig originele ring van CrazyClage! De kroonkurk van een flesje Kriek bier is gebruikt voor dit sieraad. Juist de kers is helemaal hip. Denk aan de vele jaren 50 jurken die momenteel veel opduiken in het modebeeld. Wij ziijn…

  € 42,95
 • Coca Cola
  Coca Cola

  Deze ring behoeft volgends ons geen omschrijving....Wie kent tenslotte het Coca Cola logo niet|? Deze kroonkurk is verwerkt op een prettig draagbare zilveren ring. Met zorg en liefde gemaakt en uitgezocht.

  € 42,95
 • Liefste
  Liefste

  Deze ring was van begin af aan 1 van onze persoonlijke favorieten. Hoe leuk...Een ring met het woord 'liefste'. Dat zijn wij tenslotte toch allemaal..???!
  Lief - het begin van de merknaam Liefmans (biersoort)
  Ste - het begin van…

  € 42,95
© 2012 - 2021 siervol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel