Siervol biedt een enorme collectie verstelbare ringen. Gewoon omdat ze aantrekkelijk van prijs zijn en omdat ze altijd comfortabel zitten.

Tijdelijk dikkere vingers door zwangerschap of medische aandoening? Kijk hier rustig even rond en verwonder je over de ruime keuze.

Voor de prijs hoef je het niet te laten en heb je de mogelijkheid elke outfit helemaal je eigen siervolle stijl te geven!

De ringen kunnen gedragen worden vanaf een maat 17 tot een ringmaat 26.

 

Trots zijn wij dat we dealer mogen zijn van het prachtige merk ATTA. Super gave verstelbare ringen, maar dan net wat slimmer. De meeste ringen zijn aan de onderzijde open, deze ringen niet...
Geen last van hinderlijke velletjes tussen de opening...maar een waanzinnig draagcomfort.
De opening zit verborgen aan de bovenkant en valt dus weg onder je sieraad. Slim, toch??? Wij zijn in elk geval mega fan!

Ook de ringen van het prachtige merk LEONARDI hebben dit principe... Vaak net iets aders van uitstraling, maar hetzelfde comfort! ( ook de kwaliteit is hetzelfde... )
 

 
  
per pagina
 • Leonardi 1564
  Leonardi 1564

  Verstelbare ring. Deze lieve bloemetjes ring is draagbaar voor alle ring maten. Door het slimme verstelbare systeem zit de ring comfortabel en iriiteert niet.

  € 17,99
 • Leonardi verstelbaar
  Leonardi verstelbaar

  Vertelbare ring. Past altijd en geen irritante velletjes ertussen. Past dus altijd.

  € 17,99
 • LEONARDI 1768
  LEONARDI 1768

  GAve verstelbare ring! Deze ring is niet aan de onderzijde te verstellen, maar aan de bovenkant. Dus, geen last van velletjes ertussen. Hartstikke slim en handig.

  € 24,99
 • Leonardi Flower
  Leonardi Flower

  Aan de onderzijde verstelbaar... Prachtige bloemen ring.

  € 17,99
 • Leonardi 1882
  Leonardi 1882

  Fantastische ring die verstelbaar is. Niet aan de onderzijde, maar aan de bovenzijde..Mega comfortabel doordat er geen velletje tusen kan komen zitten. Perfect voor de vollere vingers...

  € 24,99
 • Leonardi 1356
  Leonardi 1356

  Ronde ring ( circa 1.5 cm doorsnede ) aan de boven zijde verstelbaar dus niet aan de onderkant... Heel veel draagcomfort doordat er geen velletje tussen kan komen.
  Past altijd! Ideaal voor de vollere vingers.

  € 17,99
per pagina
© 2012 - 2021 siervol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel